Мир Божий

"Отож, мої браття улюблені, за якими так сильно тужу, моя радосте й вінче, — так у Господі стійте, улюблені! Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі." Филип’ян 4:1, 6-7

Швейцарський статистичний центр досліджень вирахував, що за 5000 років було всього 292 роки миру.

Слово Боже каже, щоб ми ні про що не турбувались, а в усьому нехай виявляються Богові наші бажання молитвою й проханням з подякою.

Апостол каже, що є мир, який понад усе. Є мир, який не залежить ні від яких ситуацій. Мир вищого гатунку.

"Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, — і Я вас заспокою!" Матвія 11:28


Не турбуйтесь! Принесіть ваші думки Йому, довірте усе своє життя Йому. 


Диявол спочатку атакує наші думки, сіючи страх і зневіру.

Ми маємо визнати, що Він Творець. Він все ще на троні і тримає все під Своїм контролем.  Його мудрість вічна, не покладайся на себе і на свій розум.

Ми повинні мислити стандартами Божого Слова. Це те, що збереже нас і підніме нас

У цьому світі не буває миру. Є ілюзія миру. Христос каже у мирі будете мати скорботу. Він переміг і це, і дав силу тобі перемогти. Ти будеш захищений і зцілений навіть у світі скорботи.

Його царювання означає визнавати, що ти не надієшся на своє (сили , статки) а надієшся лише на Нього.

Ми повинні мислити стандартами Божого Слова. Це те, що збереже нас і підніме нас. Ми не можемо змінити свої думки чи обставини. Господь може це зробити. Він може за 1 хвилину все змінити і в моєму житті, і в моїй країні.

Не шукай миру і спокою в цьому світі. Він тимчасовий і не задовольнить тебе.

Плани диявола не змінилися. Він ходить як лев, шукаючи, кого знищити.

"А над усім тим — зодягніться в любов, що вона — союз досконалости! І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте!" Колосян 3:14-15

Ми покликані бути в мирі. Нехай твій внутрішній стан впливає на обставини, які навколо тебе.

  Якщо ти відчуваєш тривогу, зроби паузу, молись Богу, скажи Йому щиро і віддай владу над своїм життям Богу. 

Якщо в моє життя приходить біль, Слово Боже каже, що ранами Христа я зцілений. Якщо приходить випробування, Слово Боже каже, що я ставатиму сильнішим від випробування до випробування.

"Зоставляю вам мир, мир Свій вам даю! Я даю вам не так, як дає світ. Серце ваше нехай не тривожиться, ані не лякається!" Іван 14:27

Ти повинен все пройти в цьому житті завдяки миру Божому. Якщо ти відчуваєш тривогу, зроби паузу, молись Богу, скажи Йому щиро і віддай владу над своїм життям Богу.

" Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім’я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив." Іван 14:26

В мені - Утішитель. Це надземний спокій. Той, Хто принесе мир в моє збентежене серце, шолом, в якому ми повинні перебувати, щоб не було в моєму місті, чи служіннї, я маю бути врівноважений.

Мій спокій через те, що я маю впевненість у Ньому. Сьогодні моя думка оперта на Бога.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *