Господь царює

Благословенна людина, яка робить свою справу вірно. Таку людину може використовувати Бог. Він посилає всякий благий дар у наше життя.

"сповістіть між народами: “Царює Господь! Він вселенну зміцнив, щоб не захиталась, Він буде судити людей справедливо!” Хай небо радіє, і хай веселиться земля, нехай гримить море й усе, що у нім, нехай поле радіє та все, що на ньому! Нехай заспівають тоді всі дерева лісні, перед Господнім лицем, бо гряде  Він, бо землю судити гряде, — Він за справедливістю буде судити вселенну, і народи — по правді Своїй!" Псалмів 95:10-13

Люди кругом намагаються створити своє царство, але ми знаємо істину - Господь царює. Не всі факти говорять про це. І не дивлячись на це, я погоджуюст з цими словами :" Господь царює! "

Настане час, коли перед Ним схилить голову кожен політик, який прагне володіти світом. Ми обираємо, кому підкоримось. Був час, коли людей змушували відрікатися від Христа, і вони втрачали життя за те, що не відрікалися.

"Кажу ж вам, Своїм друзям: Не бійтеся тих, хто тіло вбиває, а потім більш нічого не може вчинити!  Але вкажу вам, кого треба боятися: Бійтесь того, хто має владу, убивши, укинути в геєнну. Так, кажу вам: Того бійтеся!" Луки 12:4-5

Бог веде історію людства до логічного фіналу. За ким ми залишимо останнє слово, вирішуємо ми. Бог віддав царство Своєму Сину.

Ми народжені у гріху і жертва нашого життя нікого не виправдає. Ми всі потребували Христа.

Бог діє і рухається сьогодні поміж нами. Ми маємо це цінувати. Треба цінувати Божих пророків при житті, а не після смерті.

Господь царює! 

Попри обставини, попри наші страхи, за Ним буде останнє Слово.

Будуть часи, коли ми змушені будемо іти наперекір обставинам. Обставини будуть намагатися відкинути нас назад.

Господь царює!

Попри обставини, які змушують нас капітулювати, Господь царює і ми маємо отримати нашу перемогу.

"Це ось оповість про Ноя. Ной був чоловік праведний і невинний у своїх поколіннях. Ной з Богом ходив." Буття 6:9

Бо Ной ходив з Богом.

Господь царює попри наші страхи. Є межа нашої віри - це страх.

-Хто царює для тебе?

-Він.

-На твоїх словах - це так, а на твоїх вчинках?

Справжню межу моєї віри малює та межа, за яку я ще не наважився.

Будь який злий намір людини буде зруйнований і не досягне своєї мети, якщо для тебе Господь царює.

Навіть коли Христос був розп'ятий, Він зійшов у пекло, все ярмо людства Він відчув на собі, але свято пекла на цьому закінчилось.

Не бійся обставин. Не бійся людей. Біблія закликає боятися Того, Хто визначає наше вічне життя.

"Смерть знищена буде назавжди, і витре сльозу Господь Бог із обличчя усякого, і ганьбу народу Свого Він усуне з усієї землі, бо Господь це сказав.І скажуть в той день: Це наш Бог, що на Нього ми мали надію — і Він спас нас! Це Господь, що на Нього ми мали надію, — тішмося ж ми та радіймо спасінням Його!" Ісаї 25:8-9

Чи підведе надія на Бога? Ні. Чи буде момент, коли справедливість буде встановлена, і все зло буде покарано? Так

Прихід Христа для церкви і для світу буде різним.

" Сам‑бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі, потім ми, що живемо й зостались, будемо схоплені разом із ними на хмарах на зустріч Господню на повітрі, і так завсіди будемо з Господом." 1 Солунян 4:16-17

Світ буде в темряві, а за Церквою Своєю прийде Христос.

Буде як у дні Ноя: двері зачиняються і не буде можливості увійти.

Він має знати тебе. Як бути впевненим, що Він мене знає?

Я маю обирати Його шлях перед обличчям обставин, перед обличчям людей, перед обличчям страху. Він має царювати для мене.

 

 

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *