Яке твоє служіння?

"І Він, отож, настановив одних за апостолів, одних за пророків, а тих за благовісників, а тих за пастирів та вчителів, щоб приготувати святих на діло служби для збудування тіла Христового," Ефесян 4:11-12

Бог не обирає однакових людей. Він не ставить якісь рамки. Бог відноситься до нас як до дітей. Бути справедливим - не означає відноситися до усіх однаково, бо усі люди - різні.

Подивіться на розвиток церкви. Як усе змінюється в часі!  Яка різна музика у церквах!

Бог знає нас, і Він не відноситься до нас усіх однаково.

Бог бере апостолів, вчителів, євангелістів, але це не означає, що це для того, щоб ти просто подорожував, а  "щоб приготувати святих на діло служби для збудування тіла Христового".

Ісус сказав, що ми маємо йти, щоб досягти людей Євангелієм і хрестити їх. І після цього Біблія каже про вчення.

Завтра я буду десь у сьомій вдома і я вже на вісім запросив людей на барбекю.

Я кажу людям: "заходьте до Мене додому на барбекю" і після того ми просто читаємо Біблію разом.

Люди щотижня ходили до мене додому, щоб дізнатися більше про Ісуса. Це не були христисяни.

  Свідоцтва існують для того, щоб ми надихнулися читати Біблію.   

Свідоцтва існують для того, щоб ми надихнулися читати Біблію.

Коли я приїзджаю додому, я хочу бачити цих людей. Євангеліст - це той, хто готує людей на служіння "для збудування тіла Христового". Я знаю, це - моє служіння.

Яке твоє служіння? Як ти дивишся на своїх сусідів, колег? 

Бог покликав тебе, у Нього є дари, які Він поклав у твоє життя, і якщо ти приймеш рішення служити Богу, обовязково буде підкріплення від Бога.

  ..Якщо ти приймеш рішення служити Богу, обовязково буде підкріплення від Бога.   

Коли ми покланяємось Богу і молимось, щоб була Його воля, ми маємо розуміти, що Божа воля - це вийти. Він дав. Мені відповідальність. Він обрав мене, щоб показати різницю між моїх колег, сусідів, щоб я міг служити їм.

Коли я намагався щось приготувати смачного, я не зміг це зробити сам, навіть за рецептом в інтернеті.  Я поїхав до мами і попросив її зробити це переді мною, а сам записував усе детально. Потім я робив сам у її присутності те саме, а вона правила мої помилки. Це учнівство.

Це ніби так просто все для нас, і ми можемо сказати: "просто помолись", чи "просто почитай Біблію",  але це не працює так. Це не так просто. Нам потрібно сказати: "давай помилимось разом", чи "давай почитаємо Біблію разом."

На хресті Ісус сказав, що хоче мати відносини зі мною і пізніше, що Він хоче, щоб я став тим, хто з’єднує людей з Богом.

Це як вставити шнур у розетку, щоб було світло. І якщо розетка не підходить, то я буду цим адаптером.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *