Стверджуючись у праведності 

Був час, коли мене не можна було любити, але Він перший полюбив мене. Його любов ніколи не перестане.

Якщо ми хочемо виконувати волю Бога, то ми повинні притримуватися Його любові. Ми не маємо жити в образі і непрощенні.

Згадайте Христа, коли Він був на хресті, 39 ран були на його тілі за гріхи людей. І люди плювали на Нього, сміялися з Нього, але Він молився Богу за них, щоб Він простив їх.

Диявол хоче зупинити вас на шляху Божому. Але ми повинні лишатися наповненими істиною.

"Ісуса, що був із Назарету, як помазав Його Святим Духом і силою Бог. І ходив Він, добро чинячи й усіх уздоровлюючи, кого поневолив диявол, бо Бог був із Ним." Дії 10:38

Ми носимо у собі Духа Святого. Ми можемо творити ці самі дива, які Христос творив. Це справа усієї церкви. Ми маємо лишатися наповненими Духом, Словом Божим, тому що ми пізнаємо істину, і вона зробить нас вільними.


Він полюбив нас ще тоді, коли наше життя було зруйноване. Він назвав нас Своїми дітьми, щоб ми не займалися своїми справами, а Його волею для нас.


Це важливо - лишатися наповненими Святим Духом, щоб чути, що Він нам говорить.

Ісус сказав: "будьте в Мені і Слова Мої в вас будуть і чого не попросите, буде вам"

Час короткий. Зараз час бути у церкві, щоб ми діяли Божим Словом, чуючи наміри у своєму серці, які Він нам говорить.

Ви були народжені у правильний час і Він сказав, що ворота аду не встоять проти вас. У вас той самий Дух, який воскресив Христа із мертвих.

Ми маємо переконатися, що у нашому фундаменті немає тріщин, щоб коли прийде шторм,  ми не впали.

"А коли Він у храм увійшов, то почав виганяти продавців, до них кажучи: “Написано: “Дім Мій — дім молитви”, а ви з нього зробили “печеру розбійників”.Луки 19:45-46

Цей дім - ми.

" Коли праведні кличуть, то їх чує Господь, і з усіх утисків їхніх визволює їх" .Псалмів 33:18

Пам'ятайте це - від усіх!

"Чи хворіє хто з вас? Хай покличе пресвітерів Церкви, і над ним хай помоляться, намастивши його оливою в Господнє Ім’я, і молитва віри вздоровить недужого, і Господь його підійме, а коли він гріхи був учинив, то вони йому простяться."  Яков 5:14-15

Віруючі люди можуть молитися молитвою віри незалежно від часу, як давно Ви стали віруючою людиною.

" Отже, признавайтесь один перед одним у своїх прогріхах, і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!" Яков 5:16

"Бо дуже могутня ревна молитва праведного!"

Коли ми розуміємо, що ми знаходимось у правильному положенні перед Богом в Ісусі Христі, це радує нас, бо наші гріхи прощені, і ми у Його сім'ї.

" Ілля був людина, подібна до нас пристрастями, і він помолився молитвою, щоб дощу не було, — і дощу не було на землі аж три роки й шість місяців… І він знов помолився, — і дощу дало небо, а земля вродила свій плід!"  Яков 5:17-18

Ілля був людина, подібна до нас. Він став пророком, бо Дух Божий зійшов на нього. Але ми з вами віруючі Нового Завіту і Дух Святий на нас і в нас.

" Очі Господні на праведних, уші ж Його — на їхній зойк, Господнє лице — на злочинців, щоб винищити їхню пам’ять з землі.Коли праведні кличуть, то їх чує Господь, і з усіх утисків їхніх визволює їх." Псалмів 33:16-18


Не зупинятися, бо саме ваша віра переможе.


Той хто в вас (Ісус Христос, Дух святий) більше диявола. Бог не дав духа страху, Він дав любов і силу. Посеред усього в вас має бути мир, який збереже вас посеред будь якої ситуації. Царство Боже - це мир, праведність і радість. Ви носите праведність, мир і радість у Господі. Ваш цар уже переміг правителів темряви.

Цей ад, який ви проходите не здатний вас втримати. Просто зберігайте праведність, мир і радість.

"І буде роботою істини — мир, а працею правди — спокійність й безпека навіки. І осяде народ мій у мешканні спокійнім, і в безпечних місцях, і в спокійних місцях відпочинку." Ісаї 32:17-18

Результатом праведності буде мир і ззовні, і усередині. Буде безумовна довіра навіки. Мій народ буде жити у тихих містах, безпечних поселеннях

Ділом праведності буде мир - шолом, безпека, здоров'я, процвітання, благополуччя.

" Улюблений, — я молюся, щоб добре велося в усьому тобі, і щоб був ти здоровий, як добре ведеться душі твоїй." 3 Іван 1:2

Ми духовні, але ми також маємо душу і тіло. Тіло - це не справжні ми, бо коли ми залишимо землю, воно залишиться тут.

Наш дух народжений згори. Справжній ви - це дух. Мій розум, моя душа, сама по собі може завести мене у неправильне місце. Тому він каже :

"я молюся, щоб добре велося в усьому тобі, і щоб був ти здоровий, як добре ведеться душі твоїй."

Результат праведності - це тиша, спокій. І частина цього тексту говорить про це: щоб ти не проходив, ти можеш зберігати мир. Для того, щоб твою душу ніщо не контролювало, щоб ти мав впевненість і спокій, щоб міг слухати, що Бог говорить.

Наші емоції можуть заважати нам, якщо ми піддаємося їм, коли ми чуємо і слухаємо думки страху, або ж сумніву. Зараз не час цьому. Усередині мене має бути мир. Я маю бути водимий Духом Святим. Тому що водимі духом Божим - діти Божі.

"Через те відтепер ми нікого не знаємо за тілом; коли ж і знали за тілом Христа, то тепер ми не знаємо вже! Тому то, коли хто в Христі, той створіння нове, — стародавнє минуло, ото сталось нове! Усе ж від Бога, що нас примирив із Собою Ісусом Христом і дав нам служіння примирення, бо Бог у Христі примирив світ із Собою Самим, не зважавши на їхні провини, і поклав у нас слово примирення." 2 Коринтян 5:16-19

Ми знаємо Христа через Духа Божого, а не через те, що бачили Його, коли Він ходив по землі. Завдяки тому, що Він нам пообіцяв, ми можемо бути учасниками Його спадку.

"дав нам служіння примирення," Це ви - служителі примирення.

Ми - Його представники на землі зараз, у цей час. Бог знає, що відбувається в Україні, знає зло, яке стоїть за цим.


Він може привести вас до перемоги у вашому житті, бо Він знає усі наміри диявола.


За путіним стоїть антихрист, який хоче все руйнувати. Ми не боремось з плоттю і  кров'ю. Молитва може зробити багато. Це ваша молитва.

Скажи:

"Я праведність Божа у Христі Ісусі. Я був зроблений праведним. Я у правильному положенні перед Богом. Я повністю прийнятий, прощений, завдяки Його жертві. Я стою у цій праведності, Він заплатив за мене ціну, Він поніс мої гріхи і я повністю прощений,у Христі Ісусі. Амінь"

Але ми маємо щось зберігати, щоб ходити перед Богом. Ми маємо не дозволяти життєвим проблемам, демонічних духам контролювати нас.

" А з Нього ви в Христі Ісусі, що став нам мудрістю від Бога, — праведністю ж, і освяченням, і відкупленням, щоб було, як написано: “Хто хвалиться, нехай хвалиться Господом!” 1 Коринтян 1:30-31

Ісусу Христу буде вся слава і честь навіки. Він - наша праведність і наше освячення, і наше відкуплення. Ми маємо у цьому затвердитися. Від цього залежить наше життя і життя інших.

"Моя дочко убога та бурею гнана, невтішна, — ось каміння твої покладу в малахіті, основи ж твої закладу із сапфірів! І пороблю із рубіну карнизи твої, твої ж брами — з каміння карбункула, а всю горожу твою — з дорогого каміння. Всі сини твої стануть за учнів Господніх, і спокій глибокий настане синам твоїм! Будеш міцно поставлена правдою, стань далеко від утиску, бо не боятимешся, і від страху, бо до тебе не зблизиться він. Коли хто чіплятися буде до тебе, то це не від Мене, хто чіплятися буде до тебе, той перед тобою впаде." Ісаї 54:11-15

Ви - служителі примирення, щоб давати людям істину, яка є у вас. Ми не розуміємо, що є багато людей, які не мають одкровення, не розуміють Його милості, Його прощення.

Я вірю в ваше духовне зростання.

Ось обіцянка Господа для нас, Його слуг.

"Будеш міцно поставлена правдою, стань далеко від утиску, бо не боятимешся, і від страху, бо до тебе не зблизиться він. Коли хто чіплятися буде до тебе, то це не від Мене, хто чіплятися буде до тебе, той перед тобою впаде.

Отож, Я створив коваля, який дме на огонь із вугілля, і вироблює зброю свого ремесла; і вигубника теж Я створив, який нищить ту зброю.

Жодна зброя, що зроблена буде на тебе, не матиме успіху, і кожнісінького язика, який стане з тобою до суду, осудиш. Це спадщина Господніх рабів, а їхнє оправдання від Мене, говорить Господь!" Ісаї 54:14-17


Але ми не просто Його слуги. Ми - Його діти, Його наслідники. Ми - Його сім'я, яка може сидіти з Ним за одним столом, щоб ворог не робив.


Я хочу, щоб Ви повірили в це і жили цим, бо це обіцянка для вас, тих, що живуть посеред війни:

"Будеш міцно поставлена правдою, стань далеко від утиску, бо не боятимешся, і від страху, бо до тебе не зблизиться він."  Ісаї 54:14

Бо ми Його праведність.

"Коли праведні кличуть, то їх чує Господь, і з усіх утисків їхніх визволює їх" .Псалмів 33:18

 

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *