Бог дав нам силу

Я ріс в християнській сім'ї, але у мене не було особистих відносин з Богом. Так було до тих пір, поки Дух Святий не торкнувся мене. Я дуже змінився з того часу. Мені потрібно було розказати про Ісуса тим, хто не знав про Нього.

З того часу я зустрів так багато крутих людей, які так круто виглядали, але всередині вони були слабкими. Лише поклич їх у небезпечне місце, вони виявлялися слабкими.

А одного разу я бачив таку просту жінку в Авдіївці, в якій взагалі немає нічого крутого ззовні, це просто добра бабуся як для мене. Та  любов Божа в ній така велика, що саме від цього вона дуже сильна і безстрашна.

"Бо Царство Боже не в слові, а в силі. Чого хочете? Чи прийти до вас з києм, чи з любов'ю та з духом лагідности?" 1-е до коринтян 4:20‭-‬21

Люди, які виступають у соцмережах, щоб мотивувати нас, як правило живуть у великих палацах. Вони просто намагаються вразити нас.

Бог не такий.

Коли Дух Святий нас торкається, то Він дійсно змінює нас і робить нас великими, тому що Бог в нас. Він може торкнутися через тебе багатьох людей. Ти можеш бути успішним. Твій успіх буде, можливо, не по всій землі, але є точно місце, для якого ти створений. Не потрібно далеко їхати.

Якось, коли я переїхав, то помітив, що сусіди недовірливо дивляться на мене. Я вирішив організувати пікнік і розіслав запрошення у 18 ближніх будинків, щоб прийшли до мене. Люди почали сходится.  Я помітив дивну річ, що деякі з них знайомилися між собою і говорили: "я живу тут з 1965 року", а інший йому відповідає: "Приємно познайомитися. Я тут живу з 1985 року".

Іноді люди живуть по 40 років поруч і не знають один одного як сусіди. Вони можуть жити поруч і бути просто незнайомі.

Любіть своїх сусідів. Ісус сказав:

" “Я — дорога, і правда, і життя. Ніхто не приходить до Батька, якщо не через мене”» Івана 14:6

Бог може явити Себе через тебе твоїм сусідам. Яви їм Бога через своє піклування про них.

Якось Ісус розповів історію про бідного самаритянина:

"А Ісус відповів і промовив: Один чоловік ішов з Єрусалиму до Єрихону, і попався розбійникам, що обдерли його, і завдали йому рани, та й утекли, покинувши ледве живого його. Проходив випадком тією дорогою священик один, побачив його, і проминув. Так само й Левит надійшов на те місце, поглянув, і теж проминув. Проходив же там якийсь самарянин, та й натрапив на нього, і, побачивши, змилосердився. І він підійшов, і обв'язав йому рани, наливши оливи й вина. Потому його посадив на худобину власну, і приставив його до гостиниці, та й клопотався про нього. А другого дня, від'їжджавши, вийняв він два динарії, та й дав їх господареві й проказав: Заопікуйся ним, а як більше що витратиш, заплачу тобі, як вернуся. Котрий же з цих трьох на думку твою був ближній тому, хто попався розбійникам? А він відказав: Той, хто вчинив йому милість. Ісус же сказав йому: Іди, і роби так і ти!" Вiд Луки 10:30‭-‬37

Ісус - це Той, Хто буде вести мене і покаже мені дорогу. Можливо я не стану ніколи багатим і відомим, але це для мене добре, бо Він - мій пастор.

Зараз мої сусіди дуже змінилися, пропонують мені допомогу. Деякі з них не спілкувалися з 1985 року по якимось причинам, але Бог відчинив двері і відбулося чудо.

Можливо тобі просто потрібно поговорити зі своїми сусідом, зі своїм колегою і проявити любов до них. І можливо відбудеться чудо, коли ти будеш готовий зробити для них щось, що українські солдати готові зробити заради нас.

Бог дав нам силу через Святого Духа, щоб ми були готові зробити щось для ближнього, не для того, щоб ненавидіти, а щоб приходив мир.

Бог покликав вас не для того, щоб боятися чи гордитися, а щоб являти Його любов.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *