Різдво Христове

Ми все ще святкуємо народження Христа, як маленької дитини. І ніби у цьому немає сенсу, але споглядаючи у минуле, ми бачимо у цьому велику мрію.

"Бог же надії нехай вас наповнить усякою радістю й миром у вірі, щоб ви збагатились надією, силою Духа Святого!" Римлян 15:13

Я подорожував Україною і бачив цю надію Але останнім часом я бачив, наче люди почали здаватися. Ще кілька місяців тому була сильна віра і надія, і раптом все десь зникає.

Це так само як наші відносини з Богом. Ми легко запалюємося, віримо, ми бачимо справжні свідчення, люди розповідають про чудеса, і ми гаснемо.

Сьогодні день надії, віри, радості і миру.

Господь хоче благословити нас у майбутньому. Він зараз тут. Це той самий день, коли ми молимось і віримо за наших солдатів. Ми дзвонимо усім і поздоровляємо.

Особливість у тому, що Ісус уже не дитина. Він - Цар царів. Він сильний. Це Той, Хто створив всесвіт.
Часто люди говорять: "якщо Бог бажає цього, тоді...", але не повинно бути сумніву навіть у словах.

Коли Він був на хресті, Він хотів бути з тобою. І Він хоче бути з тобою саме в цей день.
Давайте відкинемо цю думку про немовля, яке нічого не може зробити.

Ісус дорослий, Він сильний, Він любить нас, і ми можемо жити цим життям, яке Він запланував для нас.

Життя, у якому є надія.

"Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово. Воно в Бога було споконвіку. Усе через Нього повстало, і ніщо, що повстало, не повстало без Нього.
І життя було в Нім, а життя було Світлом людей. А Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його." Іван 1:1-5

Одна з речей, якою я насолоджувався учора і сьогодні, це те, що ніхто не може приготувати таке свято самотужки. Ми зібрані усі разом.

Він прийшов на цю землю. Він приніс неймовірну, крайню пожертву, яка тільки може бути.

Він любить вас. Він помер для вас. Він бачив, що ви народитеся у майбутньому, Він знав, що Ви прийдете у цей світ. Не кажи більше: "я не знаю, чи хоче Він".

Він хоче! Він це все вже показав на хресті. І коли ви у відчаї, відчуваєте страх, пам'ятайте, Він  -Цар царів, і Він зараз тут з тобою.

Я дякую Тобі за цей день. Це особливий день, коли ми можемо бути тут разом.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *