Ти не осоромишся

Тобі не буде соромно. Всякий задум диявола проти тебе буде зламано.
"Але що каже ще? Близько тебе слово, в устах твоїх і в серці твоїм, цебто слово віри, що його проповідуємо. Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся, бо серцем віруємо для праведности, а устами ісповідуємо для спасіння. Каже бо Писання: Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."До римлян 10:8‭-‬11
Ми не завжди знаємо, яким чином, через які обставини Бог буде діяти в нашому житті, але 100% ми можемо знати:
" Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."
Це впевненість у нашому Бозі. У Ньому можна бути впевненим. Ніхто, хто поклав свою надію на Нього, не буде осоромлений'.
Все, що диявол будував, щоб зруйнувати наше життя, Господь змінить у наше спасіння.

Ми повинні бути впевнені у характері Бога. "Нехай святиться Ім'я Твоє." Тобто: "Нехай ніхто не кине тінь на Твою природу, Твій характер, Твоє серце".

Якщо Господь спостерігає за нами байдужо, то що Його спонукало віддати Свою Дитину?
Він показав, що Його милість і Його любов до нас не мають жодної перепони.
Господа не зупиняли ситуації, де люди слухалися Його не з першого разу.
Це так було з пророками, священниками, царями, учнями Ісуса. Одиниці, які слухалися Його з першого разу. Це були скоріше виключення ніж правила.
Коли Бог дивиться на цю планету, Він не сприймає відповідь "Ні". Він працює не на емоції, а на результат. Доречі, щоб планета існувала за Його задумом і волею, Він її буде створювати також у другий раз.
Якби Бог взяв ідеальну людину для того, щоб виконати Свою волю, то ми б не витримали від депресії, бо "він же ідеальний, а ми грішні".
Стосовно ідеальних людей - нехай в тебе не буде ілюзій. Це перетворило б книгу Біблію на релігію, на недосяжні цілі.
Коли я дивлюсь на Бога, я бачу, що Його нічого не зупиняє. Нічого. Господь не відвертаєттся від людей. Він працює з тими, кого обрав.
Я бачу, що наш Бог - це Бог другого шансу.
"Та що каже йому Божа відповідь: Я для Себе зоставив сім тисяч мужа, що перед Ваалом колін не схилили." До римлян 11:4
"Він не зламає навіть тріснутої очеретини, не загасить тліючої свічки, аж доки не зробить так, щоб справедливість перемогла. І всі народи покладатимуть на Нього надії».   Від Матвія 12:20‭-‬21
"Яка величезна Твоя доброта, яку заховав Ти для тих, хто боїться Тебе, яку приготовив для тих, хто на Тебе надіється перед людськими синами!" Псалми 31:19
Коли ми кажемо про свою віру, це для нас виклик - або ми знеславимося, або трапиться те, на що ми сподіваємося.
Біблія каже :
" Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."До римлян 10:11
І цьому (не буде засоромлений) є причина - кожен, хто вірує в Нього.

Бог рухається у нашому житті, коли ми продовжуємо очікувати на Нього, коли ми сподіваємося на Нього.

Без віри ніхто не може догодити Богу. 
Є те, що поєднує людину на землі з Богом. " Кожен, хто вірує в Нього, не буде засоромлений."
Якому ти Богу віруєш?
Я вірю Богу, який буде вірити в мене. Навіть, якщо я впаду. Він зачекає на мене.
Він люблячий, Він сильний не проти мене, а сильний за мене. Справу своїх рук Він не кине.
Віра, надія на Нього витікають із стосунків з Богом, коли ти впевнений, Хто є твій Бог.
Він - не такий як ти. Він передбачуваний і вірний. Він стабільний. Ти можеш бути впевнений у тому, чого очікувати від Бога. Непередбачуване гарне Він може зробити, але непередбачуване погане - ні.
Він не виставить тебе за двері, ніколи не прожене тебе.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *