Ісус повертається. Він хоче, щоб ми були цілісні. 

Я вірю, що Господь сьогодні хоче проводити духовну операцію. Є глубина в житті кожної людини, куди Бог хоче привести Свою зцілюючу силу.

Іноді ми слухаємо і дивимось своїми фізичними очима, замість того, щоб слухати Божого Духа. Він бажає проговорити глибоко у твоє серце і допомогти тобі отримати зцілення.

Ми живемо у злі часи. Я переконаний, що це останні часи. Я знаю що буде так, як написано, коли небо розійдеться і усі побачать Ісуса. І серед нас є люди, які побачать це власними очима. Ісус вже переміг, але ми мусимо втримати цю перемогу. Диявол брехун і він намагатиметься відняти її у нас.

Бог бажає, щоб ми були наповнені із середини любов’ю Ісуса Христа. Щоб ви знали глибину, висоту і ширину цієї любові. Ми - інструменти Божої любові. Він - є любов. Він не робить помилок. І ви - не помилка. Ви особливі. Бог хоче, щоб ви були цілісні.

Ісус повертається. І ми повинні бути готові. Він хоче щоб ми були цілісні. 

Щоб дух і душа були цілісні.

"І не стосуйтесь до віку цього, але перемініться відновою вашого розуму, щоб пізнати вам, що то є воля Божа, — добро, приємність та досконалість."

Багато хто з вас несе травму, коди інші люди неправильно ведуть себе по відношенню до вас. Травма, це коли ваші емоції і почуття порушені. Але я знаю Того, Хто може зцілити і відновити вас. Він зацікавлений в вас. Він не буде утримувати нічого доброго від Вас.

"Улюблений, я молюся, щоб добре велося в усьому тобі, і щоб був ти здоровий, як добре ведеться душі твоїй." 3 Івана 1:2

Якщо душа пошкоджена, після травми, це впливає на наш успіх.  Неважливо, що було у минулому. Сьогодні новий час. Сьогодні новий день. Сьогодні час встати і відновитися.

Є тільки один спосіб як це зробити.

За все життя ми переживали якісь важкі історії, але нам потрібно їх відпустити у минуле. Ісус почав у Вас нову справу і Він доведе це до кінця

" Кожен, хто вірує, що Ісус то Христос, той родився від Бога. І кожен, хто любить Того, Хто породив, любить і Того, Хто народився від Нього.  Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо. [3] Бо то любов Божа, щоб ми додержували Його заповіді, Його ж заповіді не тяжкі. ‭‭Бо кожен, хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла, віра наша.  А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус то Син Божий? " ‭‭1-е Iвана‬ ‭5:1‭-‬3‬ ‭

Перемога - це ваша віра в Ісуса Христа. Я не належу собі, а Йому. Я приїхав, тому що Він мені сказав. У мене є воля і емоції, і іноді вони намагаються взяти усе під свій контроль, але я не можу дозволити їм контролювати мене. Бог мені сказав, що я маю рости:

"Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі" До римлян 8:14

Зрілі віруючі - це ті люди, які здатні виконувати доручення Батька. Ми розуміємо, що ми є посланці Духа Святого. Ми розуміємо, що на землі хаос, але на небі - ні. Ми вже благословенні і вже посаджені на небі. Іноді це зовсім так не виглядає, але так є. Але Бог не людина, щоб обманювати.

"Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!" Івана 16:33

Ісус сказав не розчаровуватись, не дивлячись на обставини, не втрачати духу, бо Ісус переміг світ. Чи вірю я в це? один з ключів : Він вже переміг. Ми маємо привести свої думки та емоції згідно тому, що сказав Господь. Він дав нам мир, царство всередині кожного. Він увійшов у життя і приніс з собою Своє царство - це мир праведність та радість.

Воно є в нашому житті завдяки Ісусу. Йому буде вся слава та хвала, бо Він заплатив ціну за всіх нас. Він дав мир, який є вищим за будь-яке розуміння, навіть, коли ми дуже хвилюємося - ми можемо знайти цей мир всередині себе. Ви маєте прийняти цей мир, навіть якщо він не вкладається в голові.

Також Ісус дав радість - вклав її всередину нас, бо він вже переміг. Ми маємо оновлювати наш розум згідно Слову Божому, замість того, що каже нам оточуючий світ.

Христос у мені. Він - мій Спаситель, радість, мир, праведність.

Бог хоче повністю змінити наше мислення, щоб Його розум був в нас, і кожен день ми робимо цей вибір, або Він або оточуючий світ контролює нас. Або ми вчимось контролювати все зсередини, або ми дозволяємо зовнішнім обставинам контролювати нас. Іноді наш власний розум і бажання може відвести нас від Божої волі, яка є найголовнішою метою нашого життя.

Саме ми робимо вибір, чи дозволити Йому керувати нашим життям. Він дає силу бути дітьми Божими. Але якщо люди не приймають Його - вони релігійні без особистих відносин.

Ісус вірить у Свою церкву (віруючих в Нього). Тому не падайте духом, бо Він переміг світ. Наші емоції іноді з цим не погоджуються. Саме цьому в 3 Івана Він сказав, що ми маємо бути успішними.

Бог має покликання для Церкви в Україні, щоб показати людям милість і благість Божу, не боючись диявола, бо Ісус всередині вас переміг його.

Ісус дав повеління іти по всьому світу і проповідувати Євангеліє. Для чого диявол намагаються спричинити шкоду народу? Щоб принести розруху, щоб зруйнувати душу, але Бог хоче відновити її, він вірить що це можливо.

Благодать Божа - це те чого нам достатньо, бо ми неї врятовані. Ми спасенні вірою а не по ділам і це велика честь для людини - служити Богу.

Ісус запрошує нас прийти до Нього і Він дасть нам спокій і благодать. Це відбувається під час нашого близького спілкування з Ним. Зараз такий час, що ми маємо шукати Його і змиритись під міцну руку Божу. Це час, щоб церква піднялась і світила посеред цього злого часу. Щоб принести небеса на землю. Бог не зробив помилки в житті будь-кого з вас, він дав вам все, щоб виконати Його намір для нашого життя. Іноді ми просто в це не віримо. Але ви маєте знати, що можете перемагати світ, бо Він вже це зробив. Тому не падайте духом бо ваша віра перемагає світ.

"Псалом Давидів. Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду, [2] на пасовиськах зелених оселить мене, на тихую воду мене запровадить! [3] Він душу мою відживляє, провадить мене ради Ймення Свого по стежках справедливости. [4] Коли я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твоє жезло й Твій посох вони мене втішать! [5] Ти передо мною трапезу зготовив при моїх ворогах, мою голову Ти намастив був оливою, моя чаша то надмір пиття! [6] Тільки добро й милосердя мене супроводити будуть по всі дні мого життя, а я пробуватиму в домі Господньому довгі часи!"‭‭ Псалми‬ ‭22:1‭-‬6‬
"Бо всі, хто водиться Духом Божим, вони сини Божі"

Моя задача - довіритися Йому всім своїм серцем. Він - мій Пастух. Вибір простий: чи я хочу перемоги чи поразки, процвітання і здоров'я чи безладу і хвороб? Тоді мені потрібно дати доступ Богу до своєї душі.

"На початку було Слово...." І Бог веде нас згідно Свого Слова. Ісус є шлях, істина і життя. Дух Святий є істина Вони разом у згоді. Він, Дух Святий, буде мені показувати, щоб я був готовий. Це самий великий Пророк у світі. І нам потрібно бути з Ним у згоді. Ми маємо бути водимі Духом Божим.

"на пасовиськах зелених оселить мене, на тихую воду мене запровадить!"

Не завжди так  у житті буває. Коли є проблеми, Господь - твій Пастух, і Його воля - це Його Слово, а Воно каже саме так. І ось як Він це зробить:

"Він душу мою відживляє"

Скажи це: "Він ЗЦІЛЮЄ мій розум, мою душу, мої емоції. Я приймаю це - моя душа створена цілісною."

Мій Господь мене спас, я мав загинути у 28 років. Я більше не пілу до аду. Я вже жив в аду до цього 28 Років. Я не знав Ісуса. Він урятував мене від багатьох речей, хоча я заслуговував на ад.

Мій 5-річний син мене був спитав:"тато, ти знаєш, що ти йдеш в ад?" Це на мене вплинуло. Я працював тоді 7 днів на тиждень, я був успішним бізнесменом. Я вважав, що я весело живу. Але слова сина я запам'ятав.

Трохи пізніше моя тітка дзвонить і каже: "Бобі дома? Коли він повернеться, скажи, що Ісус повертається і йому треба приготуватися". Мені дружина це передала. Мені було 27 років. Я згадую слова сина "татку, ти в ад ідеш"

В той тиждень Ісус повернувся і тьотя Фріда пішла з Ним. В той же рік зі мною таке відбулося, що я ледь не загинув.

Усі 4 людей могли загинути, коли я був за рулем. Я був п'яним. Усі загинули б через Мене. За 1 секунду авто, яке мало б виїхати, раптом зупинилося. Я вийшов з машини і  подивився у обрив. Я зрозумів, що це не я нажав на тормоз. Я відразу перестав бути п'яним, але мої друзі ще були такими і вони нічого не зрозуміли. Бог мене врятував. Я тоді не знав Ісуса, але я зрозумів, що щось відбулося. Раптово моє життя змінилося. Я поїхав додому, відправив друзів додому, став на коліна і молився як міг: "Боже збережи мою душу."

Проблема була в тому, що я незнав імені Господа. Я не знав, що Його звати Ісусом. Я просив Його спасти мене. Я прийняв рішення змінитися і більше не пити алкоголь. Я прожив цілий рік, молившись щодня словами"спаси мене".

Одного разу до мене в магазин зайшов пастор і сказав, що у його молитовному  списку я був один із 10 людей. Він розказав мені про Біблію.

Моя дружина була спасенна, але вона відійшла від Бога. За 2 роки до цього моменту вона повернулася. Я зруйнував наш брак і вона говорила мені, що вже не любить мене. Але я розумів, що вона для мене - мій найкращий друг.

Пастор порадив мені читати Євангеліє від Іоана. У кінці 20 глави я сказав раптово сам собі: я в це вірю! Я не побачив ангелів, у мене не було "мурах по шкірі", я навіть не був у церкві, але я прийшов до заключения, що Ісус є світло. Бог відповів на мою молитву - Він мене врятував!

Пізніше я наповнився Духом Божим.

Це відмінило слова мого сина. Я більше не йшов в ад. Мій страх, що коли повернеться Ісус, зник. Мені не було чого боятися. Йому потрібно було відновити мою душу.

"Він тілом Своїм Сам підніс гріхи наші на дерево, щоб ми вмерли для гріхів та для праведности жили; Його ранами ви вздоровилися." Петра 2:24

Біблія говорить про те, що Він це вже зробив. Це вже завершено. Ми можемо лише благословляти Його.

Він простив усі наші гріхи, зцілив усі наші хвороби.

Біль і неприємні відчуття звільнять вас. Все старе пройшло. Тепер все нове. Бог відновлює тепер Свої наміри для вашого життя.

Зараз час рухатися вперед і ваш дух душу і тіло зберегти до нового пришестя.

0 Comments 2

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *