Вулична євангелізація в парку Ушинського 2010.05.08

Євангелізація

8 травня в київському сквері ім. Ушинського відбулась євангелізація яку проводила одна з домашніх церков київськї церкви «Нове покоління». Цей захід є частиною плану євангелізацї по Києву, як анонсувалось раніше.
Поки йшла підготовка до проведення цього служіння, в сквері було зовсім мало людей. Але як тільки заграла музика і співаки почали славити Бога, людей значно побільшало.

Духовні пісні групи прославлення змінювались короткими історіями членів церкви про свій досвід зустрічі з Богом, про те які Господь творив чудеса в їх житті.
Сам євангеліст Юрій свідчив як в скрутних обставинах він зустрівся з Богом. Перед ним зачинялись всі двері. Він був залежний від наркотиків. Обставини були такими, що жити не хотілось.
Віталій наводив приклад з свого життя, коли в міліції йому на допиті наручниками перетиснули нерви і руки перестали працювати. Лікарі казали що, можливо, протягом року буде покращення, але з Божої милості вже через місяць настало зцілення.
Віктор свідчив про свою залежність від алкоголю, який вбиває людину. Він був керівником духового оркестру з шістнадцяти чоловік, але вижило до цього дня з них лише двоє, по милості Бога.

Деякі люди проходили повз нас, не звертаючи увагу. Багато хто зупинявся, спочатку просто послухати музику, а згодом починали спілкуватись, з організаторами та учасниками євангелізаційного служіння.

Через динаміки до людей лунало звернення, що Бог прийшов дати надію в скрутних обставинах, він може та хоче дати надію та майбутнє, повернути свободу та зцілення. Ми повинні прийти до Нього такі, які ми є.

До людей, які відпочивали в сквері, підходили служителі і розповідали їм про Ісуса. Люди були відкриті для спілкування, задавали питання, цікавились, яка робота проводиться в церкві.
Декілька молодих людей зізнались, що вживають наркотики, і згодні пройти реабілітацію в християнському реабілітаційному центрі, щоб позбутись залежностей назавжди і змінити своє життя.

Православний священик Андрій, який проходив через сквер, зрадів, почувши хвалу Богу через музикантів. Він дуже втішається коли християни, незалежно від конфесії, свідчать про любов Ісуса Христа.

Звісно, були люди, які називали себе атеїстами і відмовлялись від запрошень в церкву. Але все ж, на мою думку, більшість людей визнають, що вони потребують Божої любові, що їм потрібні зміни в житті, а їхні серця прагнуть зцілення.

Я вважаю, що вуличні євангелізації необхідно періодично проводити по всьому місту.
Ольга Орел

Фотоальбом євангелізації

Видеоуривки:

Поделиться:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn