ЩАСЛИВА СІМ’Я

Бречко Наталія

Моє Свідоцтво для тих, кого Бог знайшов уже після того, як було зроблено безліч помилок і в сімейному житті і в інших стосунках,хто не керувався у виборі партнера вказівкою від Бога. Тим більше, перший свій шлюб я зруйнувала власноруч. Відносини ж у другому шлюбі були далеко не ідеальними.

Я свідчу, в першу чергу, що Слово Боже істинне. Тим ми й пізнаємо Бога, що переконуємося в силі і правдивості Слова. Прийшовши до церкви «Нове покоління» я отримала одкровення про владу, і усвідомила, що жінка, яка не кориться власному чоловікові, некориться і Духові Божому, що це є бунт проти Бога і Його законів. Зараз я чітко бачу, що не варто чекати якогось містичного втручання, але вивчати інструкції, які виведуть ваше життя з глухого кута.

Книга притч. 31

...16 Задумає вона про поле, і набуває його; від плодів рук своїх насаджує виноградник.

Поле - це будь яка сфера діяльності, чи впливу. Придбати ж його можна, якщо принести певні жертви.

Книга притч. 14

1 Мудра дружина влаштує дім свій, а нерозумна зруйнує його своїми руками.

В першу чергу своє життя треба направити в інше русло. Якщо раніше я ображалась, тепер навчаюсь не ображатись. З цього приводу можна написати окрему статтю, бо ми маємо звичку реагувати і чинити однаково, та щоб це змінити це треба освоїти нову технологію процесу. Раніше я огризалася і вступала в конфлікти, тепер вчуся підставляти іншу щоку. Це і є жертва, яка приносить перемогу і є платою за поле. Колись я критикувала і жаліла себе, тепер я хвалю мого чоловіка за найменше і він дає все більше приводу для хвали. Постійно дякую Богові, дивлячись на його роботу в серцях близьких людей, і Він примножує благо в моєму житті .Часто приймаю вірою, називаючи неіснуюче, як існуюче, і воно стається.

1 послання Петра. 3

1 Такожі ви, жінки, будьте покірні своїм чоловікам, щоб ті з них, які хоч і непідкоряються слову, життям своїх жінок без слова приєднані були,

2 коли побачать ваше чисте, богобоязне життя.

Мої відносини в сім`ї дуже змінилися за останній рік, доки я в церкві «Нове покоління». Тепер мій чоловік ставить мене в приклад іншим і пишається, а раніше часто ображав і нехтував. Колись ходити до церкви було важко через постійний спротив з його боку, а тепер він сам відвозить мене до церкви. Коли я комусь проповідую чи свідчу, він з готовністю підтверджує істинність Божого Слова, і те, що воно працює та приносить плоди. Я очікую його покаяння і поєднання з Богом, приймаючи це вірою.

Тож, запевняю вас, дорогоцінні жінки, що ваші молитви за ваших близьких будуть діяти, коли ми сприймаємо Слово і практикуємо його, наводячи лад у власному житті, виконуючи інструкції, а не очікуємо якогось містичного дива в супереч діючим законам Божого Царства.

З щирою любов`ю і повагою,

Бречко Наталка.

Поделиться:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn